Calibrarea cheilor dinamometrice si a dispozitivelor de verificat

Va oferim o gama larga de servicii de calibrare ce pot fi adaptate cerintelor dumneavoastra individuale precum si suport calificat si personalizat in urmatoarele domenii:

 • Verificare si calibrare chei dinamometrice mecanice cu clic conform DIN EN ISO 6789 in laboratorul GERO TOOLS
 • Verificare si calibrare chei dinamometrice electronice conform DIN EN ISO 6789 in laboratorul GEDORE
 • Calibrare conform standardelor DAkkS (fost DKD) realizata in laboratorul GEDORE acreditat DAkkS
 • Reparatii pentru marcile proprii
 • Rezolvarea problemelor cu ajutorul departamentului tehnic
 • Solutii speciale in domeniul ingineriei - Rahsol Solutions

Se pot efectua calibrari in laboratorul GERO TOOLS conform DIN EN ISO 6789 pentru chei dinamometrice mecanice cu clic in gama 4 – 1000 Nm si in laboratorul GEDORE pentru chei dinamometrice mecanice in gama 0,2 – 3000 Nm, chei dinamometrice electronice si dispozitive de testare a torsiunii in gama 0,2 – 1000 Nm (marci proprii).

Durata calibrarii cheilor dinamometrice mecanice Gedore pana la 1000 Nm este de aproximativ 1-2 zile lucratoare daca nu necesita schimbare de componente iar pentru cheile dinamometrice electronice Gedore aproximativ 10-15 zile (adaugandu-se durata transportului pana in Germania si inapoi).

Servicii calibrare

Certificate

Garantia cheilor dinamometrice

Conditii generale

  Furnizorul garanteaza produsele produsele sale impotriva oricaror defectiuni datorate defectelor de material sau productiei. Aceasta garantie este suplimentara oricarei garantii nationale statutorii si este supusa conditiilor de mai jos.

  GARANTIA implica repararea sau inlocuirea produselor defecte conform termenelor si conditiilor specificate mai jos.

  Toate reparatiile din perioada garantiei sunt efectuate in atelierele furnizorului. Costul transportului la atelierele noastre se va suporta de catre expeditor. Garantia acopera piesele, manopera efectuata de departamentul post-vanzare si costul returnarii produsului clientului.

  Toate reparatiile vor beneficia de o garantie de 6 luni pentru piese si manopera. Aceasta garantie este valabila numai pentru piesele schimbate in timpul ultimei reparatii, cu exceptia consumabilelor.

  In concordanta cu politica lui de continua imbunatatire a produselor pentru a satisface cerintele clientilor si dezvoltarea tehnologica, exista posibiltatea ca furnizorul sa upgradeze sau sa intrerupa productia de modele prezente in catalog fara a atrage asupra sa obligatia de a repara produse sau echipamente vandute anterior.

  Acele articole care nu mai sunt incluse in oferta se vor inlocui atunci cu un produs echivalent tehnic sau se va emite un aviz de plata.

Conditii de aplicare

Daca nu este altfel specificat, garantia se aplica tuturor produselor intrebuintate in conditii normale. Garantia nu acopera urmatoarele:

 • Consumabilele - inclusiv scule aschietoare, panze, discuri abrazive, lame de cuţit, pile, baterii, biti, perii colectoare etc.
 • Alte accesorii - cabluri electrice de alimentare, mandrine, adaptori, alte produse care se uzeaza sau se strica in timpul folosirii normale.
 • Uzura normala - inclusiv uzura rezultata prin folosirea produselor in alte scopuri decat celor pentru care au fost concepute sau folosirea lor altfel decat prevederile manualului de utilizare, uzura datorata suprasolicitarii produsului peste parametrii normali de functionare specificati in documentele ce insotesc produsul sau in standarde internationale, neglijenta sau intretinerea inadecvata a produselor.
 • Modificari sau reparatii - efectuate in alta parte decat in cadrul departamentul de service post-vanzari al furnizorului, chiar daca acestea aparent nu influenteaza semnificativ calitatea sau starea produselor.
 • Fenomene naturale - foc, inundatii, descarcari electrice, etc.

  Perioada de garantie intra in vigoare de la data achizitionarii de catre client de la furnizor. O copie a facturii si/sau a certificatului de garantie care face dovada datei achizitiei de la furnizor poate fi ceruta in eventualitatea unei reclamatii in timpul garantiei. In cazul unor produse tehnice acoperite de o garantie limitata, acestea vor fi returnate cu mentionarea seriei care este indicata pe produs.

  Dupa perioada de garantie sau atunci cand repararea produsului nu face obiectul garantiei, in eventualitatea in care se poate efectua o reparatie, aceasta se va realiza doar dupa acceptul clientului privind costurile de reparatie.

  Acordarea garantiei implica doar repararea/inlocuirea produsului, nu si alte despagubiri, indiferent de natura acestora.


Termeni si conditii GEDORE

  Toate produsele marca GEDORE vandute prin distribuitori autorizati sunt supuse termenilor de garantie si vor fi reparate sau inlocuite gratuit daca nu reusesc sa ofere servicii satisfacatoare datorita defectelor de fabricatie sau a materialelor constructive.

  Pentru a beneficia de serviciul de garantie, produsele trebuie sa fie returnate la noi sau la un dealer autorizat impreuna cu dovada de cumparare.

  Garantia nu se aplica in caz de uzura normala a produselor, precum si repararea sau inlocuirea gratuita nu vor fi efectuate in cazul in care examinarea elementelor defecte arata ca obiectele au fost supuse unor utilizari inadecvate, care includ - dar nu se limiteaza la - abuz, accident, modificare, manipulare, lipsa de intretinere si depozitarea in medii cu grad mare de coroziune.

 • Cheile dinamometrice GEDORE beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani.
 • Aparatele GEDORE pentru verifcat chei dinamometrice (Dremotest E si E-TP) beneficiaza de 2 ani garantie.
 • Cheile dinamometrice LOSOMAT beneficiaza de o perioada de garantie de 1 an.

  Se recomanda recalibrare anuala a cheilor dinamometrice si a aparatelor pentru verificat.